Bemutatkozás

12

március 5, 2012 by BePe

A Kaland, Harc, Varázslat sorozat három oldschool szellemiségű retroklón játékból áll, melyek különböző aspektusait ragadják meg a szerepjátszásnak. Az első kötet, a Kazamaták és Kompániák a föld alatti kalandozást, az úgynevezett “dungeoneering”-et helyezi középpontba, a második, a Hősök és Hatalmasok leginkább a vadonbéli kalandokkal foglalkozik, míg a harmadik, a Várak és Veszedelmek a birodalomépítés mindennapjaiba nyújt betekintést.

Egyelőre a Kazamaták és Kompániák van csak készen, mely az 1-3. szintű kalandozáshoz nyújt segédletet, azonban az ehhez készült Túlélőkészlet a magasabb szintű kalandozást is lehetővé teszi, míg megérkezik a következő alapkönyv. Ezenkívül kiegészítők sora fog megjelenni a játékhoz, alacsony és magasabb szinteken egyaránt. Akár a te modulod is, kedves Olvasó.

12 comments »

 1. eberen_orkodo szerint:

  Hajrá, csak így tovább! :-)

 2. bazsi123 szerint:

  várjuk a többi könyvet! hajrá!

 3. aqvir szerint:

  Tetszetős darab.
  Sok sikert a folytatásához.

 4. hysteria szerint:

  Gratulálok, és sokak nevében köszönöm a befektetett munkát!

 5. athor szerint:

  Nagyon ötletes, nagyon hangulatos! Király!
  Várom az újabb alapkönyveket!

 6. narmor szerint:

  Köszönjük! :)

 7. athor szerint:

  Előreláthatóan mikorra érkezik meg az új kötet, a Hősök és Hatalmasok? És a Várak és Veszedelmek? Előre is köszönöm a választ.

 8. narmor szerint:

  Nem szeretnék ígérgetni. A legutóbb a fórumon( http://lfg.hu/forum/index.php?showtopic=20634 ), ahol értesülhetsz a legújabb hírekről s megoszthatod saját tapasztalataid is, azt mondtam, ha elkészültem a megadungeonömmel, a Baan Gidarral, akkor fordulok a HéH felé. A Túlélőkészlet segít addig is a magasabb szintű játékokban és a vadonjárásban.

 9. ynas_midgard szerint:

  A karácsonyt követő nyugalmi időszakban éppen ezen gondolkodtam; elő is vettem néhány jegyzetet és a tennivalók listáját.

 10. pasztel72 szerint:

  Gratulálok, és köszönet a sok-sok befektetett energia miatt. Ha kell segítség a grafikákban szóljatok, szívesen segítek. Elérhetőségem: pasztel@freemail.hu.

 11. lonewolf szerint:

  Most asszem furán érzem magam. A kezdeményezés nagyon tetszik, csak az lepett meg, hogy a retróra való törekvés mennyi emberben fogalmazódott ,eg az utóbbi időben, ráadásul egymástól függetlenül. Pont erről agyaltam én is mostanság, amiből egy blogpost is született, amiben nem tudtam kihagyni, hogy titeket is emlegesselek. Mivel nem a reklám a célom, így nem dobok ide közvetlen linket, de a profilomban megtaláljátok a linket.
  Ha esetlegesen bármi kifogásotok van a dolog ellen, akkor kérlek jelezzétek és módosítok rajta.
  Csak így tovább!

 12. narmor szerint:

  Örülök, hogy tetszik a kezdeményezésünk. :) S nyugodtan tehettél volna akár linket is, ha már ilyen jó reklámot adsz a KHV-nek. ;)

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.